Wednesday, July 11, 2007

Αλλοίωση βαθμολογιών στα Αγγλικά και άλλα ...

Δεν προέρχονται από το ίδιο σχολείο τα 33 γραπτά στα οποία φέρεται να αλλοιώθηκε η βαθμολογία στο μάθημα των Αγγλικών, ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Ανδρέας Καραμάνος.

Χαρακτήρισε επίσης το φαινόμενο μεμονωμένο. «Αφορά σε 33 γραπτά και ουδέν έτερον» είπε και διευκρίνισε ότι «τα γραπτά θα βαθμολογηθούν από την αρχή από καθηγητές που δεν είχαν εμπλακεί στην προηγούμενη διαδικασία».

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησής του και επέκρινε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επειδή έδωσε πολιτικές διαστάσεις στο περιστατικό. «Τι άλλο περισσότερο ήταν εκτός από μια προσπάθεια να πανικοβληθεί ο κόσμος για να ληφθούν τα οποιαδήποτε πολιτικά οφέλη από όλη αυτή την ιστορία;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στις σχετικές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Σχόλιο Στάθη: Ο ΓΓ παίρνει το ρόλο του εισαγγελέα; Από πότε; Μόνο αυτός μπορεί να προσδιορίσει το μέγεθος της όλης ιστορίας. Ο ΓΓ είναι πολιτικό πρόσωπο, με ευθύνη για την άψογη διεξαγωγή της όλης διαδικασίας των εξετάσεων. Από τη στιγμή που το αδιάβλητο δεν επετεύχθει, ώφειλε να παραιτηθεί. Επιπλέον, αυτός το έμαθε τελευταίος. Τί περιμένει;

No comments: